make up

Makeup ateliér

Profesionálne líčenie pre všetky príležitosti, ako sú svadby, plesy či stužkové. Tiež ponúkame fotomakeup, líčenie pre módne prehliadky, booky pre modelky. 

Organizujeme rôzne školenia a workshopy v oblasti vizážistiky a starostlivosti o pleť.

 

SVADOBNÝ MAKEUP

V komplexe Beauty POINT ponúkame rôzne skrášľovacie služby, zabezpečíme Vám tak kompletný servis na jednom mieste. 

Skúšku svadobného makeupu si môžete rezervovať spolu so skúškou svadobného účesu a tiež aj skúškou šiat v jeden termín.

Nevesty sa nás často pýtajú, či ich vieme prísť nalíčiť a učesať v svadobný deň priamo k nim domov alebo rovno na miesto konania svadby. Je to možné. 

Vieme Vám vyjsť v ústrety. Dohodneme sa. Je to vhodné, ak ide o väčšiu vzdialenosť, nabitý časový plán, či väčší počet ľudí.

 

Pamätajte však, že naše priestory máme prispôsobené Vášmu pohodliu a oddychu. 

Máme vhodné svetlo potrebné k líčeniu a tiež kompletné vybavenie ateliéru a kaderníctva. 

No a v neposlednom rade kaviareň pre občerstvenie. 

Urobíme všetko pre to, aby ste nepociťovali stres Vášho veľkého dňa a odchádzali od nás krásne a spokojné!

KONTAKT / OBJEDNÁVKY

Zuzana Ugorčáková          Simona Brožova
+421 905 681 220              +421 908 937 536

svadobné foto

Svadobné foto – video

Fotografovaniu a videu sa venuje od roku 2009. Nafotil už mnoho krásnych svadieb, nádherných portrétov. Natočil množstvo klipov pre hudobné kapely. Všetko na vysokej profesionálnej úrovni.

Na fotografovanie a zhotovenie FULL HD a 4K videa požíva profesionálnu techniku značky CANON a PANASONIC. Venuje sa aj grafickým prácam ako je tvorba plagátov, bilboardov, vizitiek atď. Má bohaté skúsenosti tak ako s fotením aj grafikou.

To je profesionálny fotograf Tomáš Marer.

Kontakt: 0915 285 416

« z 2 »

dj paul

DJ Paul

Djingu sa venuje od roku 2003. Asi ako každý mladý dj pokukoval spočiatku po kluboch. Postupom času a „zrenia“ sa začal priklánať skôr na stranu privátnych eventov (svadby, plesy, oslavy, stužkové, firemné eventy atď…)

Pred asi siedmimi rokmi opustil klubovú scénu. Za sebou má desiatky a desiatky spokojných klientov. Svedčí o tom aj jeho vyťaženie a množstvo eventov pre tie isté firmy, rodiny, hotely.

Aj váš večierok môže rozprúdiť Pavol Šťastný ako DJ Paul.

Kontakt: 0907 683 318

dekorácia čepčenie

Dekorácia, čepčenie

Máte svoj tajný sen o tom, ako by mal vyzerať Váš svadobný deň? Chcete svojich blízkych potešiť príjemnou atmosférou na oslave, plese či stužkovej?

Práve pre Vaše špeciálne udalosti realizujeme výzdobu exteriéru a interiéru, okolie i vnútro sály.  Používame čerstvé i umelé kvetiny, rôzne dekoračné doplnky od kamienkov, tradičných slovenských ozdôb až po organzové výzdoby, balóny, servítky z papiera i netkanej textílie.

Stačí si vybrať farbu, opísať svoju predstavu a my už spravíme maximum pre to, aby sme splnili Váš sen.

Kontakt: 0905 874 466

« z 3 »

turbosolarium

Turbosolárium, fotoaging – kolagén

Kaderníctvo

Naše priestory

Všeobecné informácie / Kontakty

Tel.:  +421 901 767 747

gelove nechty a pedikura

Gélové nechty, pedikúra

Naše priestory

Ako krásne môžu vyzerať vaše nechty

« z 4 »

Art fotoateliér

Art fotoateliér

Kontakt: zuzzacka2701@gmail.com

« z 6 »

ketodiet

KetoDiét

Diétne plány pripravili, naši výživový poradcovia tak, aby pomohli …
Celý dokument si môžete stiahnuť TU 

analyzačná váha

Analyzačná váha InBody 230

Analyzačná váha InBody 230 je jeden z najnovších a najspoľahlivejších diagnostických prístrojov. Analyzuje zloženia ľudského tela. Okrem presnej hmotnosti dokáže zistiť ešte presné množstvo svalstva, tuku v organizme a jeho rozloženie, množstvo kostí a zadržanej vody v tele, …

inbody 230

Kavitácia

Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX  predstavuje moderný prístroj neinvazívnej, bezpečnej, rýchlej, bezbolestnej a efektívnej ultrazvukovej kavitácie na odstránenie prebytočných tukových vrstiev, redukciu celulitídy (ich všetkých stupňov) a vyhladenie vašej pokožky. Väčšina pacientov spozná viditeľnú redukciu obvodu po jedinom zákroku, ale pre ďalšiu redukciu sú odporúčané ďalšie zákroky. Výsledky sú viditeľné už po prvom až treťom ošetrení, v závislosti na klientovi. Metóda ultrazvukovej kavitácie navyše zrýchľuje váš metabolizmus a teda pomáha k celkovej regenerácii a ozdraveniu vášho tela. Vo výsledku tak vyzeráte lepšie a hlavne sa tak i cítite. Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX je momentálne najefektívnejší prostriedok ako sa trvale zbaviť prebytočných tukových buniek a celulitídy.

Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX

Záujem o neinvazívne liposukcie na Slovensku v poslednej dobe stúpa. Pre pacientov je prínosom bezbolestnosť, šetrnosť a viditeľná efektivita ošetrenia. Zákroky vyžadujú opakované sedenia na dosiahnutie požadovaného efektu. Trvalý efekt je u každého pacienta individuálny. Trvalý efekt sa líši podľa štruktúry tkanív, ošetrovanej oblasti, veku klienta, metabolizmu a životného štýlu, predovšetkým pitného režimu, zdravej výživy a primeranej pohybovej aktivity.

Základné informácie o produkte – Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX

  • – certifikovaný zdravotnícky prostriedok, vyrobený v EÚ
  • – využíva ultrazvukovú kavitačnú technológiu
    • neinvazívna metóda odbúravania prebytočného tuku v problémových oblastiach (tuk sa odbúrava iba v oblastiach, kde je pre pacienta nežiaduci), redukcia celulitídy (všetkých jej stupňov) a vyhladenie kože
    • zákrok je bezpečný, bezbolestný (nie je potrebné miestna ani celková anestézia) a časovo nenáročný bez potreby hospitalizácie
    • po zákroku nie je potrebné nosiť špeciálne sťahovacie oblečenie (po chirurgickej liposukcii sa nosí sťahovacie oblečenie až 1 mesiac)
    • zákrok je všeobecne veľmi dobre znášaný
    • možným vedľajším účinkom po zákroku je krátkodobo ľahko začervenaná či prehriata pokožka
    • viditeľné a merateľné výsledky už po treťom ošetrení, priemerný úbytok pri jednej návšteve je 4 – 8 cm tuku
    • vysoká efektívnosť
    • po zákroku nedochádza ku krvácaniu, nevznikajú modriny, nerovnosti a jazvy
    • trvalý efekt
    • rozmanité použitie: brucho, stehná (vnútorná, vonkajšia, predná i zadná strana), sedacie svaly, boky, nohy (kolená, členky, lýtka) a predlaktie
    • partie, ktoré sa neošetrujú: podpazušná jamka, podkolenná jamka, trieslá, semenníky, krk, tvár
    • vhodné pre osoby vo veku 18 – 75 rokov a všetky fototypy (I – IV)
    • Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX prináša len minimálne zdravotné riziká (potrebné je vylúčiť iba pacientov s ťažkou poruchou pečene, s kardiostimulátorom, so zle liečenou cukrovkou, metabolickými poruchami – viď nižšie – bezpečnostné informácie)
    • žiadny spotrebný materiál (s výnimkou gélu, ktorý sa pred zákrokom aplikuje na kožu), žiadne dodatočné náklady
    • finančná úspora oproti chirurgickej liposukcii (neplatíte operačnú miestnosť, anesteziológa ani kompresívne oblečenie)
    • nie je potrebná žiadna špeciálna príprava, len dvanásť hodín pred zákrokom nie je vhodné natierať kožu pleťovým mliekom ani krémom
    • jednoduché používanie, prehľadný LCD dotykový displej
    • vysoká úroveň uspokojení klienta
    • pohodlie klienta pri bezbolestnej aplikácii
    • vysoká spoľahlivosť systému a mobilita
    • na zdravotnícke a kozmetické účely

Pre koho je vhodný profesionálny ultrazvukový – Kavitačný prístroj CAVIMAX?

Najvhodnejšia kandidátka na ultrazvukovú terapii je žena vo veku 25 až 55 rokov, s BMI indexom 25 – 35, s tukom sústredeným v oblasti brucha a dolných končatín a eventuálne celulitídou. Typicky s malými pohybovými aktivitami a energetickým obsahom stravy vyšším ako zodpovedá energetickému výdaju.

Môže ísť tiež o klientku po tehotenstve a kojení, ktorá chce rýchlo a efektívne získať späť svoju predchádzajúcu váhu a proporcie. Pre tehotné a kojace klientky je zákrok samozrejme kontraindikovaný. Najvhodnejším kandidátom na ultrazvukovú terapiu je muž vo veku 30 až 50 rokov s abdominálnou nadváhou danou malými pohybovými aktivitami a energetickým obsahom stravy vyšším ako zodpovedá energetickému výdaju.

Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX – doba, frekvencia a počet ošetrení

Po 3 – 6 ošetreniach je viditeľný úbytok 3 – 5 obvodových cm. Sú zdokumentované i prípady s úbytkom 11 – 18 obvodových centimetrov avšak každý klient môže reagovať rozdielne, ale priemerne už po 3 sedeniach v intervale 10 dní dáva Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX uspokojivý výsledok u väčšiny klientov.

Kúra samozrejme môže pokračovať pri potrebe ďalej centimetre uberať. Podľa odborníkov by klient mal absolvovať 6 – 12 sedení, 1 ošetrenie trvá 20 – 40 minút v závislosti na ošetrovanej oblasti.

Je možné podstúpiť zákrok 1krát týždenne, ale bežnejšie je ošetrenie po 10 – 14 dňoch pre efektívnu terapiu, pričom celkový počet sedení závisí na rozsahu tukovej vrstvy v ošetrovanej partii. Následnú udržiavaciu starostlivosť je možné vykonávať každých 5 – 6 mesiacov (2 – 3 zákroky).

Podrobný popis a špecifikácia produktu – Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX

Ultrazvuková kavitácia je nová metóda neinvazívnej liposukcie. Slúži na odbúranie tukových ložísk alebo na redukciu celulitídy a to tak, aby nedošlo k akémukoľvek poškodeniu integrity kože. Táto metóda je vďaka tomu úplne bezbolestná, rýchla a pritom veľmi efektívna. Kavitačná technológia umožňuje koncentrovanú energiu nasmerovať do veľmi špecifickej zóny vnútri pacienta a je tak schopná rozvrátiť podkožné tukové bunky, pričom necháva kožu, vaskulárne, nervové a muskulárne tkanivo nezmenené.

Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX a jeho princíp

Ultrazvukové vlny sú jemné vlny zvuku, ktoré dokážu vyvolať potrebné posuny a zmeny už na úrovni molekulárnej štruktúry ošetrovaného tkaniva. Ultrazvukové vlny prenikajú až do podkožia, kde tkanivá absorbujú ultrazvukovú energiu a dochádza ku vzniku kavitácie. Kavitácia je proces, pri ktorom ultrazvuková vlna vytvára v tukovej bunke mikrobubliny, ktoré sa postupne zväčšujú a sú veľmi nestabilné, dochádza k ich implózii (zrútenie dovnútra) a k narušeniu integrity tukovej bunky. Narušená tuková bunka sa nakoniec rozpadá a uvoľňuje sa tuk.

Po deštrukcii tukového tkaniva je uvoľnený tuk vo forme triglyceridov vypustený do intersticiálnej tekutiny medzi bunkami, kde sú enzymaticky metabolizované do glycerolu a voľných mastných kyselín. Vodou rozpustný glycerol je absorbovaný obežným systémom a použitý ako zdroj energie, zatiaľ čo nerozpustné voľné mastné kyseliny sú prenesené do pečene, kde sú spracované ako každé iné mastné kyseliny – vrátane mastných kyselín z potravy. Preto je efekt trvalý a odstránený tuk sa späť do tkaniva nevracia. Následne potom lymfatický systém vylúči odbúraný tuk a toxíny z tela von, preto sa odporúča po aplikácii podstúpiť lymfodrenáž. Niektorí odborníci odporúčajú podstúpiť lymfodrenáž i pred zákrokom pre naštartovanie vášho lymfatického systému.

Ultrazvuk je vytváraný zariadením, ktoré má plôšku generujúcu požadovanú frekvenciu, umiestnenú v spodnej časti hlavice prístroja. Tá má praktické ergonomické polomery zakrivenia pre plynulosť zákroku. Kovová plôška hlavice je pri liečebnom či kozmetickom ošetrení v kontakte s pokožkou. Účinok je pod hlavicou veľmi efektívny a kavitácia sa rýchlo vytráca na miestach, ktoré už pri ošetrení nie sú v styku s plôškou, tá frekvenciu ultrazvuku prenáša.

Výstupná frekvencia 40 kHz nerozrušuje nekoordinovaným spôsobom vnútorné orgány, ktoré sú uložené hlbšie v ľudskom tele. Zasahuje len do úrovní kože a podkožia, ktoré sú potrebné ošetriť. Ďalej táto frekvencia nepreniká. Ultrazvukové kavitačné prístroje používajúce iné kmitočty môžu ultrazvukom spôsobovať kavitáciu v tele v ďaleko väčších hĺbkach, než kde sa nachádzajú ošetrované miesta nadbytočného tuku a pod. Odborníci odporúčajú neprekročiť maximálne výstupnú ultrazvukovú frekvenciu 1 MHz.

Rez tukovou bunkou pred, počas a po zákroku 

Bezpečnostné informácie o produkte ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX
Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX je kontraindikovaný:

  • – osoby s chorobami srdca, po transplantáciách a s bypassom
    • osoby s vysokým cholesterolom
    • osoby s vysokým krvným tlakom
    • kovový implantát v tele
    • tehotenstvo
    • menštruácia
    • ženy s maternicovými telieskami (pri aplikácii na brucho)
    • zápaly či infekčné ochorenia v mieste aplikácie
    • kožné ochorenia
    • cievne poruchy a ateroskleróza
    • choroba pečene a obličiek
    • rakovina
    • epilepsia
    • cukrovka
    • trombóza, hemofília, tromboflebitída, užívanie liekov proti krvnej zrážanlivosti alebo poruchy zrážania krvi

Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX pred, počas a po ošetrení

Pred ošetrením
Pred ošetrením je odporúčaná hypokalorická diéta s obmedzeným príjmom tukov a soli, nepiť kávu, nejesť ťažké, nadúvajúce jedlá alebo jedlá s veľkým obsahom vlákniny (veľké množstvá ovocia alebo zeleniny, kapustu, strukoviny, müsli a pod.). 1 hodinu pred ultrazvukovou liposukciou sa nesmie nič jesť! Je vhodné dodržiavať pravidelný pitný režim, hlavne v deň ošetrenia (minimálne 2 litre vody denne). Jedná sa o dôležitú podmienku, aby mohlo dochádzať k odplavovaniu rozbitých tukových buniek močom. Niektorí odborníci odporúčajú podstúpiť lymfodrenáž i pred zákrokom pre naštartovanie lymfatického systému.

Priebeh ošetrenia
Označia sa a premerajú ošetrované partie. Následne sa na dané miesta aplikuje špeciálny chladivý gél a ultrazvukovou hlavicou sa neustálymi krúživými pohybmi a miernym tlakom vykoná ošetrenie. Celá procedúra ultrazvukovej liposukcie je vlastne masážou problémových partií vášho tela, ktorá nebolí a nezanecháva na koži žiadne stopy. Počas ošetrenia môžete cítiť ľahké mravenčenie alebo jemné poštipovanie v ošetrovanej oblasti. Zákrok trvá 30 – 60 minút v závislosti na veľkosti ošetrovanej partie.

Ultrazvukový kavitačný prístroj CAVIMAX môže ošetrovať radu partií: brucho, stehná (vnútorná, vonkajšia, predná i zadná strana), sedacie svaly, boky, nohy (kolená, členky, lýtka) a predlaktie, avšak pri jednej kúre sa ošetruje 1 maximálne 2 partie tela!!!

Po ošetrení
Po skončení ultrazvukovej liposukcie sa vykoná 20 minútová lymfodrenáž, ktorá napomôže odstrániť uvoľnené a rozpustené tuky. Po ošetrení je dôležité dodržiavať nízkotučnú diétu a hlavne pravidelný pitný režim (minimálne 2 litre tekutín denne). Odporúča sa ďalej: zvýšiť fyzickú aktivitu, ktorá podporuje odstránenie uvoľnených tukových buniek, vylúčiť konzumáciu alkoholu a kofeínu 24 hodín pred a aspoň 24 hodín po zákroku.

Sledujte nás na Facebooku. Staňte sa fanúšikom a budete vedieť o pripravovaných akciách.

Lymfodrenáž

Aj keď je lymfodrenáž ideálna ako prevencia, vie Vám s úspechom pomôcť pri:

  • – odstraňovaní celulitídy
  • – spevnení a zoštíhlení obvodu stehien, brucha, zadku i bokov
  • – modelovaní postavy
  • – zmiernení opuchov a syndróme ťažkých nôh
  • – osviežuje unavené nohy (pri sedavom zamestnaní, pre ľudí, ktorí celý deň stoja)
  • – prevencii vzniku kŕčových žíl + liečba kŕčových žíl
  • – detoxikácii organizmu
  • – zlepšení toku krvi a lymfy
  • – omladzovaní, relaxácii a regenerácii organizmu

Prístrojová lymfodrenáž v podstate napodobňuje klasickú manuálnu lymfatickú masáž. Počas prístrojovej lymfodrénáže sa o stimuláciu lymfatických ciev stará prístroj na základe kompresie vzduchom nafukovaných návlekov. Pracuje s postupujúcou tlakovou vlnou umožňujúcou kompresnú lymfodrenáž, na princípe striedavej prístrojovej presoterapie. Nafukovaním jednotlivých komôr špeciálnych návlekov sa v stanovených intervaloch vytvára zvoľna postupujúci tlak, ktorý účinne nahradí nefungujúcu svalovú pumpu. Vznikajú jemné, rytmické tlakové vlny.

Ponuka služieb

Sledujte nás na Facebooku. Staňte sa fanúšikom a budete vedieť o pripravovaných akciách.